Skip to main content

Depășirea problemelor de erecție cu un prezervativ - Performanță rigidă în ciuda cauciucului

Problemele de erecție la folosirea prezervativului sunt foarte răspândite și pot avea diverse cauze. Conform unui studiu realizat în 2013 de Crosby și colab., 25% dintre bărbați au declarat că au avut probleme de erecție atunci când și-au pus un prezervativ. Cu toate acestea, acest lucru nu trebuie neapărat să fie legat de disfuncția erectilă. Factorii psihologici joacă adesea un rol.

Folosirea prezervativului poate declanșa stres și presiune pentru performanță. Gânduri precum "Sper să funcționeze de data aceasta" sau "Nu a mers bine data trecută" creează o situație tensionată care face erecția mai dificilă. Rușinea sau teama că penisul ar putea fi prea mic pentru prezervativ sau pentru partener pot exacerba, de asemenea, problemele de erecție.

Cu toate acestea, există și motive pur fizice: Punerea unui prezervativ strâns pune presiune pe penis și poate duce la afectarea fluxului sanguin. Acest lucru poate duce la probleme de erecție, în special în cazul prezervativelor care nu se potrivesc perfect. Prin urmare, dimensiunea corectă a prezervativului este, de asemenea, esențială pentru sexul fără griji și în siguranță.

Sfaturi pentru o erecție stabilă cu un prezervativ

1. acordați atenție mărimii prezervativului

Un prezervativ prea strâns sau prea lat poate împiedica o erecție. Acordați atenție dimensiunii corecte a prezervativului, acest lucru nu numai că crește senzația și distracția, dar asigură și mai multă siguranță, deoarece prezervativul potrivit nu alunecă pur și simplu, de exemplu.

Determinați acum dimensiunea prezervativului

2. Reduceți excitarea

Încercați să adoptați o abordare relaxată și calmă a utilizării prezervativului. Evitați gândurile legate de performanță și, în schimb, concentrați-vă asupra momentului și a atmosferei erotice.

3. folosiți un inel pentru penis

Inelele pentru penis, de ex. din silicon moale, pot ajuta la stabilizarea erecțiilor prin reducerea refluxului sanguin. Cu toate acestea, ar trebui să fie utilizate cu atenție și numai pentru perioade scurte de timp.

4. Lubrifianți stimulatori

Lubrifianții cu ingrediente ușoare de creștere sau stimulare a erecției, cum ar fi L-arginina sau mentolul, pot fi benefici în unele cazuri. Asigurați-vă că nu există incompatibilități și că gelul este aprobat pentru utilizarea cu prezervative. Pentru a fi eficient, gelul trebuie, în mod logic, să fie aplicat pe prezervativ, adică pe penis înainte de a pune prezervativul.

5 Excitare suficientă

Luați-vă suficient timp pentru stimulare și excitare. Renunțați la stres și la gândurile care vă distrag atenția, respirați profund și concentrați-vă asupra plăcerii dumneavoastră. De asemenea, este posibil să vă puteți crește libidoul și potența cu ajutorul câtorva suplimente alimentare, cum ar fi suplimentul nostru MISTER SIZE.

Mai multe sfaturi despre cum să vă creșteți potența

6. Luați pauze

Luați pauze scurte între ele și schimbați pozițiile sau activitățile. Scurta întrerupere poate elimina presiunea.

7. utilizare corectă

Trageți prezervativul peste penis atunci când acesta este în erecție. Utilizarea incorectă vă poate afecta erecția.

Puneți prezervativul în mod corect

8. și femeia trebuie să aibă suficientă umiditate

Dacă prezervativul nu poate aluneca suficient în timpul penetrării, erecția se poate și prăbuși. Dacă partenera ta suferă de uscăciune vaginală, de exemplu, actul sexual nu numai că poate fi inconfortabil pentru ea, dar îi poate afecta și propria stabilitate. Grăsimile, uleiurile și cremele pot ataca prezervativul, așa că vă rugăm să nu le folosiți ca ajutoare sau înlocuitori pentru lubrifianții personali. Prin urmare, utilizați numai lubrifianți adecvați, de exemplu lubrifianți pe bază de apă, cum ar fi MISTER SIZE Bio Lubricant, care sunt, de asemenea, adecvați pentru utilizarea cu prezervative.

9. evitați distragerea atenției

Gândurile care distrag atenția de la excitare pot favoriza problemele de erecție. Încercați să rămâneți în momentul prezent. Stresul extern, de exemplu de la serviciu sau din familie, poate fi o cauză.

10. comunicarea cu partenerul dvs.

Un schimb deschis cu partenerul despre temerile sau incertitudinile legate de utilizarea prezervativului poate face lucrurile mai relaxate. Discutați deschis despre îngrijorările, problemele și temerile dumneavoastră, astfel încât ambii parteneri să poată răspunde mai bine unul altuia.

11. Practică suficientă - masturbarea cu prezervativ

Practica face perfecțiunea, iar acest lucru este valabil și pentru prezervative. De exemplu, puteți folosi un prezervativ din când în când atunci când vă masturbați. În acest fel, puteți exersa în avans și vă puteți obișnui cu senzația de sex cu prezervativ. În momentul în care veți face sex, vă veți fi obișnuit cu prezervativul și nu veți mai avea probleme.

12. Ajutor profesional

Dacă problemele de erecție persistă, un examen medical poate fi util pentru a exclude cauzele organice, cum ar fi calcifierea vasculară, tulburările hormonale sau problemele nervoase. Dacă toate sfaturile sunt inutile, terapia de cuplu sau consilierea sexuală pot fi, de asemenea, utile pentru a rezolva eventualele blocaje psihologice. În principiu, cauzele disfuncției erectile nu au neapărat legătură cu prezervativul:

Alte motive pentru disfuncția erectilă

Concluzii

Atâta timp cât nu există cauze fizice, cu o abordare corectă, puțină răbdare și relaxare, mărimea de prezervativ potrivită pentru dumneavoastră și puțină practică, puteți stăpâni cu ușurință utilizarea prezervativelor fără a avea probleme în obținerea unei erecții. Sexul cu prezervativ înseamnă relații sexuale plăcute și sigure.

Dacă încă nu ești sigur de mărimea prezervativului tău, noi, la MISTER SIZE, îți oferim, de asemenea, instrumentele de măsurare potrivite, cum ar fi Condom Sizer, aplicația noastră de măsurare sau pachete mici de 3 prezervative pentru testarea fără risc până când găsești mărimea potrivită.

Cumpărați acum prezervative potrivite

Mister Size
Mai multe articole

Să faci sex pentru prima dată: Sfaturi și informații pentru a-l face frumos

Citește acum

Ce este indicele Pearl - și de ce sunt bune prezervativele!

Citește acum

Depozitați corect prezervativele

Citește acum